putki

Putkieristykset ja ilmastointieristykset Jokelassa ja koko Uudenmaan alueella

Ota yhteyttä

Huolella tehty eristys pitää putket toimintakykyisenä ja kiinteistön kunnossa. Käytämme projekteissamme vain CE-hyväksyttyjä tuotteita ja materiaaleja, jotka täyttävät eurooppalaiset laatuvaatimukset. 


Kutsu meidät paikan päälle arviointikäynnille, niin arvioimme, mitkä toimenpiteet ja materiaalit ovat tarpeen kiinteistöllesi. Ammattilaistemme osaavissa käsissä tilasi saa pitkäikäisen eristyksen, joka täyttää myös turvallisuusmääräykset.


Teemme muun muassa putkieristyksiä, ilmastointieristyksiä ja eristeiden peltiverhouksia. Voit lukea lisää palveluistamme alta.

Putkieristyksestä ilmastointieristykseen

Toteutamme eristystyöt kohteeseen kuin kohteeseen vankalla ammattitaidolla. Teemme muun muassa putkieristykset, ilmastointieritykset, eristeiden peltiverhoukset sekä äänieristykset ja paloeritykset. 


Laadukkaat putkieristykset ja niiden peltiverhoukset varmistavat putkien hyvän toimivuuden vuosiksi eteenpäin. Myös oikean materiaalin valinta on tärkeää. Meiltä se sujuu varmuudella ja kustannustehokkaasti.


Eristystyöt yrityksille ja yksityisille

Palveluihimme kuuluvat erilaiset eristystyöt laidasta laitaan. Olemme toteuttaneet useat eristystyöt kunnille, yrityksille ja taloyhtiöille. Referensseihimme kuuluvat lukuisat koulut ja julkiset laitokset sekä useita asunto-osakeyhtiökohteita Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Hyvinkäällä.